Beskyt hjemmet med videoovervågning

By:

Ønsker du at holde indbrudstyve og andre ubudne gæster ude af din privat- eller erhvervsbolig, så findes der ikke nogen mere effektiv løsning end videoovervågning. Videoovervågning har bevist sig at have en meget høj præventiv effekt mod især indbrud, da den eksponering, det udsætter tyven for, både er psykologisk afskrækkende og kan hjælpe politiet med det opklarende arbejde. Ønsker du også beskytte din bolig med overvågning, så er der her en guide, der får dig i gang.

 

Abonnement eller gør-det-selv

Der er i udgangspunktet to forskellige muligheder for overvågning. Du kan enten vælge det på abonnementsbasis, hvor du får et firma til at levere udstyret, sætte det op og vedligeholde det. Eller du kan vælge en gør-det-selv-løsning, hvor du køber en færdigpakke, sætter det op selv og selv hænger på vedligeholdelse. I længden er det meget billigere med en gør-det-selv-løsning, hvis du finder en pakke af ordentlig kvalitet. Dermed skal du kun betale én gang. Effektiviteten er den samme ved begge løsninger, da det har samme præventive effekt. Alt efter hvilken situation du står i, kan det formentlig bedst betale sig med en gør-det-selv-løsning, i hvert fald hvis der er snak om en privatbolig eller mindre erhvervsbolig.

 

Behov

Hvor stort netop dit behov er kommer igen an på boligens størrelse. Et godt udgangspunkt er overvågningskameraer de steder, der er udsatte, eksempelvis bagdøre og terrassedøre. Derudover skal du sørge for at sætte skilte eller klistermærker op, så det er tydeliggjort, at du har videoovervågning. Husk, at den helt store effekt er den præventive. Er du stadig i tvivl om det hele, kan du altid søge vejledning hos din forhandler. Dkkamera.dk har både et stort udvalg af videoovervågning i høj kvalitet og tilbyder god vejledning, så du er sikker på, at du får netop den løsning, der passer til dig og din boligs behov.