Derfor er videoovervågning på parkeringspladsen godt

By:

Mange virksomheder anvender videoovervågning, og dette er med god grund. Der sker mange indbrud i Danmark, og dette gælder både indbrud ved virksomheder og private hjem. Det er frygteligt at miste dyrebare genstande, det er tidskrævende og dyrt, og derfor gælder det selvfølgelig om at forebygge det på bedst muligt vis. Her kommer videoovervågning ind i billedet, da dette er en perfekt mulighed for at mindske risikoen for indbrud. Mange virksomheder har i forvejen installeret videoovervågning, men det er ikke alle virksomheder, der er opmærksomme på at installere videoovervågning på parkeringspladsen. Du kan i denne artikel læse mere om, hvorfor det er en god idé netop at opsætte kameraer her.

 

Aflæsning af nummerplader

Mange tyve bruger biler til at transportere deres nye gods i. Dette er klart, da det kan være svært at transportere tv, computere, elektroniske apparater og andre stjålne genstande på cykel, til fods eller med offentlig transport. Har man opsat kameraer på virksomhedens parkeringsplads, vil man have rig mulighed for at aflæse bilens nummerplade. Dette gør politiarbejdet en del nemmere, da det bliver lettere at finde frem til tyvene – og derfor også nemmere at få de stjålne genstande tilbage igen.

 

Husk at sætte dig ind i lovgivning

Har du i tankerne at opsætte kameraer, er det vigtigt, at du sætter dig ind i lovgivningen. Som virksomhedsejer må man flere ting i forbindelse med overvågning, end privatpersoner må, men derfor er det alligevel væsentligt at have styr på lovgivningen. Det er centralt, at du gør folk opmærksomme på, at der er overvågning. Derfor bør du opsætte et skilt med dette. Sker der almindelig færdsel på området eller vejen, må du heller ikke opsætte videokameraer. Du må heller ikke dele overvågningsbillederne med offentligheden, hverken i en privat Facebookgruppe eller lignende.

 

Når du har sat dig godt ind i lovgivningen, gælder det blot om at købe nogle gode kameraer. Dette kan du blandet gøre hos DKKamera, som har god videoovervågning.