Derfor valgte jeg overvågning med Wi-Fi IP overvågningskamera

By:

Der findes en masse forskellige former for overvågningskameraer, og derfor var det lidt af en jungle at finde rundt i udvalget, da jeg skulle vælge overvågning til mit hjem. Jeg undersøgte forskellige internetsider, webshops og butikker, og jeg endte med at købe et Wi-Fi IP overvågningskamera. Dette købte jeg hos DKKamera, som har et rigtig stort udvalg af overvågning – og ligeledes et stort udvalg af overvågning med Wi-Fi IP overvågningskameraer. Udover den gode kvalitet af kameraet, er prisen virkelig også god. Jeg føler, at jeg har fået en yderst god overvågning til en god pris, og dette værdsætter jeg meget. Ydermere fik jeg hurtigt mit produkt leveret, og dette er selvfølgelig også et stort plus.

 

Udendørs overvågning med zoom

Mit behov for overvågning er i form af udendørs overvågning. Min familie og jeg har allerede installeret et alarmsystem i vores hjem, men vi følte os stadig utrygge. Dette har den udendørs overvågning klart hjulpet på, og vi kan nu trygt sove om natten og opholde os i hjemmet om aftenen. Jeg købte det kamera, der hedder PTZ Wi-Fi IP Overvågning V1807W. Der er flere grunde til, at det var dette kamera, jeg endte med at købe. En af disse grunde er funktionen med zoom. Linsen er i sådan en kvalitet, at jeg kan lave helt op til 4 x zoom, hvilket svarer til 2,8-12 mm. Dette er særdeles godt, og når jeg har zoomet ind, er kvaliteten fortsat god. Opløsningen på kameraet er nemlig Fuld HD 1080p, og derfor får jeg et virkelig skarpt billede. Man kan ligeledes koble denne overvågning til en applikation på telefonen, så jeg nemt og smertefrit kan styre kameraet. Alt i alt er det et virkelig godt køb, jeg har gjort mig, og jeg kan anbefale alle andre at købe sådan en form for overvågning.

Posted in: Overvågning