Få videoovervågning til din virksomhed

By:

 

Har din virksomhed haft besøg af ubudne gæster, eller frygter du, at dette sker inden for den nærmeste fremtid? Mange virksomheder har i de seneste år fået besøg af tyvene – og dette er bestemt ikke uden grund. De fleste virksomheder er nemlig ejere at et stort antal computere, kontanter og værdifulde varer, som tyvene hellere end gerne vil have fingrene i. Frygt dog ej, for hvis du vil sikre arbejdspladsen, er der en række ting, som du selv kan gøre. En af disse ting er at installere et alamsystem med indbygget videoovervågning. I dette blogindlæg kan du læse mere om, hvordan du på bedste gør-det-selv-vis kan købe et alarmsystem og et overvågningskamera og dermed investere i sikkerheden.

 

Skræm tyvene væk og giv videomateriale til politiet

At bruge overvågningskameraer i forbindelse med tyverialarmer bliver en mere og mere udbredt ting hos de danske virksomheder. Først og fremmest er overvågningskameraer nemlig kendt for at have en skræmme-effekt på tyvene, da kameraerne gør dem bevidste om, at deres færden kan dokumenteres og sendes videre til politiet. Mange af de nyeste kameraer filmer tilmed i en skarp HD-kvalitet med tydelige og afslørende billeder. Derudover er meget videoovervågning tilmed udstyret med højtalere, så du under indbrud personligt kan tale gennem kameraet og advare tyvene, hvilket i de fleste tilfælde vil få dem til at forsvinde i en fart.

 

Find de nyeste overvågningskameraer hos dkkamera.dk

Er du på udkig efter overvågningskameraer, som kan gøre din virksomhed til en sikker arbejdsplads for både dig selv og dine medarbejdere? Hos dkkamera.dk finder du et stort udvalg af kameraer til markedets bedste priser. Sortimentet består primært af analoge kameraer, analoge HD-kameraer, digitale kameraer, wifi-trådløse IP-kameraer og ikke mindst skjulte kameraer – så du kan finde lige netop det, du søger. Foruden det store udvalg får du gratis fragt, hvis du køber for mere end 999 kr., samt hurtig levering inden for få hverdage. Find videoovervågning her.